31.03.2020 г., 17:28 ч.

Сляп наивник 

  Поезия » Любовна
344 0 0

Купон е и всички сме се събрали,

наблюдавам те, какво искаш знам,

зная, не идвай при мене разбра ли,

ще съм сляп наивник, всичко ще ти дам.

 

Веднъж бях наивник сляп ала за кратко,

всички момчета ти искаш, недей,

сега не е като преди и мой приятел

да ме спира, ти за мен не копней.

 

Знам че за мойто сърце не копнееш,

искаш да си играеш сега с мен,

за флирта кратък аз знам че живееш,

в квартала виждам те всеки ден.

 

Ти прелъстяваш, за миг си отиваш,

знам как ще започна да се влюбвам в теб,

иди си преди да съм станал наивен,

не питай за среща не питай въобще.

 

Казват ми как ти фалшиво се молиш,

за всички твои театри съм чул,

пускаш бодящата топка доволна

разврат се нарича, поглед строг го изсулва.

 

Сляп наивник не съм ала ще стана

ти не го знаеш но казвам ти аз,

с теб луната не е блестяща, грамадна,

не ми го внушавай, с друг ще си след час.

 

Сляп наивник не съм ала аз мога

да стана ако бързо ти ме плениш,

любовта дето я давам е много,

без да заслужаваш ще крещя Остани.

 

Гледа те момчето с омраза, лъв е

силен, преборващ друг лъв тук лъжа

схрусква момчешката обич, той пръв е,

много е да искаш на теб да държа.

 

Всичко аз виждам момиче, забавяш

всичко забавяш, бързам без фотоапарат,

както усмихваш се всеки забравяш,

купа с карти, топки – ние – твоят свят.    

 

                                            24.03.20

 

                          

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??