25.04.2014 г., 20:25 ч.

Сляпа и безмерна суета 

  Поезия
746 0 2

Покварен свят от думи тежки,

от безчинства и ламтеж суров.

 

В него лутащи се безметежни

две сенки на отминала любов.

 

Те търсят се и искат да се слеят,

да се почувстват в нощта.

 

Но знаят, че това е грешно,

сега дели ги вечността.

 

О, сляпа и безмерна суета!


© Само Дива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??