Apr 25, 2014, 8:25 PM

Сляпа и безмерна суета 

  Poetry
532 0 2

Покварен свят от думи тежки,

от безчинства и ламтеж суров.

 

В него лутащи се безметежни

две сенки на отминала любов.

 

Те търсят се и искат да се слеят,

да се почувстват в нощта.

 

Но знаят, че това е грешно,

сега дели ги вечността.

 

О, сляпа и безмерна суета!


© Само Дива All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??