25 апр. 2014 г., 20:25

Сляпа и безмерна суета 

  Поэзия
525 0 2

Покварен свят от думи тежки,

от безчинства и ламтеж суров.

 

В него лутащи се безметежни

две сенки на отминала любов.

 

Те търсят се и искат да се слеят,

да се почувстват в нощта.

 

Но знаят, че това е грешно,

сега дели ги вечността.

 

О, сляпа и безмерна суета!


© Само Дива Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??