21.03.2020 г., 8:18 ч.

Слънце 

  Поезия » Любовна
1012 1 1

Дойде ненадейно

И взе ми сърцето

Само с поглед ми върна

Усмивката на лицето

 

Огря като слънце

Нощите тъжни

С теб душата ми грее

В цветовете най-пъстри

 

С целувка тъй нежна

И толкова топла

Аз бавно политам

Все едно съм на облак

 

Света по-красив е

Щом си до мене

И щом ме прегърнеш 

Спира цялото време

© Юлиана Цекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??