Слънце мое те наричам
Защото много те обичам
Защото ден без теб прекаран
Е сякаш ден без слънцето огряван
Слънце мое те наричам
Защото много ме обичаш
Защото денят със теб е топъл
И сякаш съдбата изпълнява моя вопъл
© ПрОРОК Всички права запазени