10.02.2011 г., 16:26 ч.

Слънце си ми 

  Поезия » Любовна
714 0 1

 

И ето - днес отново те видях,

твоята усмивка ме зарадва.

В прегръдките ти топли пак се скрих,

сляха се наш’те силуети два.

 

Гледаше ме тъй любящо влюбен,

а аз стопих се като късен сняг.

Пожелах си мигът да не свършва

или пък да го изживеем пак.

 

И ето – нямат равни твоите целувки,

меките ти устни, нежната ти кожа.

За този миг единствен съм готова

дори живота си на карта да заложа.

 

Но е време вече да си тръгвам,

а тъй студено-мрачно е във къщи.

Влизам в тихата си стая и прегръщам

пак същите мъгли, едни и същи.

 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??