17.05.2014 г., 11:55 ч.

Слънцеструйно мълчание 

  Поезия » Любовна
534 0 9

Слънцеструйно мълчание –

аз, ти

и всичкото

за една Вселена.

Чета те…

Навлизам в тайните на Космоса,

на твоето сърце,

в магнетично измерение

с чудни цветове.

Влюбвам се…

Летя всред безкрая от щастие,

всред нови светове.

Усмихвам се

и ти дарявам

слънцеструйна тишина -  

невръстното наше дете.

© Росица Танчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??