Слънцеструйно мълчание –
аз, ти
и всичкото
за една Вселена.
Чета те…
Навлизам в тайните на Космоса,
на твоето сърце,
в магнетично измерение
с чудни цветове.
Влюбвам се…
Летя всред безкрая от щастие,
всред нови светове.
Усмихвам се
и ти дарявам
слънцеструйна тишина -
невръстното наше дете.
© Росица Танчева All rights reserved.
Поздрави!