5.03.2009 г., 12:09 ч.

Слънчев ден 

  Поезия » Любовна
932 0 0
Навън е хубав слънчев ден,
птичките припяват дружно,
ала сърцето тъжно е във мен,
защото друго му е нужно.

Навън е хубав слънчев ден
и всички радват се, и смеят,
за мен е ден обикновен -
до късен мрак за нея ще копнея.

Навън е хубав слънчев ден,
деца се гонят, кучетата лаят,
а в мен пак същият рефрен -
отвътре любовта глождае.

Навън бе хубав слънчев ден,
любов за всеки и за всички,
а клетото сърце е вече тлен,
защото Тя не го обича...

© Калин Станчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??