25.05.2017 г., 11:26 ч.

Слънчев сън 

  Поезия » Любовна
227 1 4

В съня ти нощем аз пристигам,

като очакван сякаш гост.

Сърцето влюбено достигам –

към него хвърлям слънчев мост.

 

Душата ти с памук изваждам

и я понасям на ръце.

Към твоя смисъл се нагаждам

с усмивка бяла на лице.

 

Душата ти до мойта слагам – 

една до друга, като цвят.

Стократно аз се обзалагам,

че наш ще бъде този свят.

 

Нощта във ден ни се превръща

и свети утрото в очи.

И слънце с радост ни прегръща

със топлите ръце – лъчи.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??