2.03.2010 г., 11:25 ч.

Слънчева 

  Поезия » Любовна
648 0 5

 

 

Слънчева

 

Две  слънца

на  лицето  ти  сияят

Блестят  тъй  нежно

чаровнице  добра.

Готов  съм

там  да  се  изгубя

изгарящ  цял  от   любовта!

Като кладенец

очите  ти  дълбоки

с  нежност  сълзиците  събрали

жаден  ме  спасяват

от  четирите  посоки

и  хулите  на  хората 

жестоки!

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??