2 мар. 2010 г., 11:25

Слънчева 

  Поэзия » Любовная
614 0 5

 

 

Слънчева

 

Две  слънца

на  лицето  ти  сияят

Блестят  тъй  нежно

чаровнице  добра.

Готов  съм

там  да  се  изгубя

изгарящ  цял  от   любовта!

Като кладенец

очите  ти  дълбоки

с  нежност  сълзиците  събрали

жаден  ме  спасяват

от  четирите  посоки

и  хулите  на  хората 

жестоки!

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??