22.04.2009 г., 13:47 ч.

Слънчева обич 

  Поезия » Любовна
822 0 26

 

 

Копринена нежност

по косата ти

съм посипала.

Ласка небесна

в очите ми

си посял.

С толкова вяра

в сърцето ти

съм поникнала.

Слънчева обич -

само с нея

можем да дишаме.

 

Всичко си ми взел.

Всичко съм ти дала.

Ти си начало,

ти си край.

Аз съм центърът

на Вселената ти.

Толкова ти принадлежа.

Толкова те владея.

Рисуваш със нежност

по тялото ми.

А в очите ни -

Лято.

 

 

 

 

МУЗИКА>>> 

 

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??