2.01.2020 г., 23:55 ч.

Слънчеви дни 

  Поезия » Любовна
386 0 2

Луната нежно шепне
приказна история до зори.
Накара душата ми да трепне,
да обича, да намразва, да гори...

 

Едно момиче страдало
по невъзможните мечти.
И всяка нощ то разказвало
пропилените си, но красиви дни.

 

За теменуженото лято,
и бездната, която ги дели...
За очите и усмивката, която
един ден сърцето и изпепели...

© Есенен блян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??