12.03.2019 г., 11:00 ч.

Слънчеви измени 

  Поезия » Философска
576 0 2

Когато гледам как пробляскват звезди
и как разминават се Вселени - 
душата ми отново започва да шепти
и да  призовава слънчевите измени.

А дойдат ли в утрото със светъл лик
ще нахлуе радост в деня ми.
И ще се разкрие онзи древен мит,
който се появи в съня ми.

И щом настане време за лунен сърп
ще поема бавно към  луните.
Предстои ми отново онзи сън,
в който бленувах да съм сред звездите.  

© Светлана Тодорова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1205 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??