6.10.2007 г., 11:37 ч.

Слънчево 

  Поезия
624 0 6

Да съм златна като слънцето, искам,

да са вечно топли моите ръце,

в дланите си слънчеви зайчета да стискам,

да е алено горещо моето сърце.


Да горя бурно, но да не изгарям,

да стопля колкото мога самотни души,

да пръскам слънчев дъжд, да вярвам,

че хората могат да бъдат добри.


Да раздавам светлина желая,

от сърцето си жар ще дам,

за да грее слънце: аз мечтая

над цялата земя да има плам.

Да е топло, вечно лято да е, искам,

слънчева диря да остане след мен,

да съм гореща, жарка, така да обичам,

да съм влюбена в живота всеки ден.

© Нина Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??