15.05.2017 г., 0:16 ч.

Слънчево момиче 

  Поезия » Любовна
1018 2 4

Слънчево момиче

 

Искам спомени

със теб,

снимки в рамка

на стената.

Докосват ме

за миг ръцете ти

и в тях преражда

се душата.

Със любов

ще построим

наша мъничка

реалност.

Прегръдката ти

спира времето

и превръщам се

в безкрайност.

Искам с теб

да изживея

любовта в

милиони пъти,

твоето

слънчево момиче,

светлината

във деня ти.

 

© Силвия Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??