14.03.2024 г., 20:36 ч.

Слънчево утро 

  Поезия
55 0 0

Във клоните на розовата праскова,

сънено се буди сутринта.

Зората със прегръдката си ласкава

за миг ощастливи града.

 

Слънцето през рехавите клони

пусна сноп от своите лъчи.

По график, то усърдно е запомнило

от днес до късно да не спи.

 

Усмихнато, във свежо настроение,

дръвчетата отрупа с цветове.

С това забележимо ускорение

скоро пролетта ще доведе!

 

Деси Вълова

14-03-2024

 

© Десислава Вълова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??