29.06.2010 г., 10:16 ч.

Слънчево вричане 

  Поезия » Любовна
1786 1 17

 

Навярно нощта ти е 
с дъх на липи
а утрото - 
слънчево вричане.
Отеква шум 
на море и вълни
и сънен копнеж 
за обичане.
Навярно
усещаш ме 
с лекия бриз -
милувка, 
докосване, 
страст.
Галя очите ти - 
нежен каприз...
не вятърът -
целувам те аз!

 

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??