Jun 29, 2010, 10:16 AM

Слънчево вричане 

  Poetry » Love
1783 1 17

 

Навярно нощта ти е 
с дъх на липи
а утрото - 
слънчево вричане.
Отеква шум 
на море и вълни
и сънен копнеж 
за обичане.
Навярно
усещаш ме 
с лекия бриз -
милувка, 
докосване, 
страст.
Галя очите ти - 
нежен каприз...
не вятърът -
целувам те аз!

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??