16.12.2012 г., 17:21 ч.

Слънчогледи 

  Поезия » Пейзажна
502 0 0

Шарени слънчогледи,

вятър със коса.

Покосени са и бледи,

а нямам в мен боя.

 

Искам да нарисувам

как се съживяват.

В косите на вятъра да плувам

и те да ми припяват.

 

Без умора ще търся цвят,

като лечител ще им дам живот.

Отричам да има ад,

вярвам в Божия небосвод.

 

 

© Нели Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??