в полета от облаци
и блестящи мечти
в отраженията на
свещите ти към
слънчогледите пак
погледни и ме чакай
за нашата среща.
насред сънища мрачни
насред топли желания
намери ме ти, ръката ми
хвани и води ме води
към непознати звезди.
защото защото
аз те намерих
аз те обикнах
и те чаках сред
слънчогледите
и ти тихо дойде
в моите сънища
каза ми плахо
"чакай ме ти"
събудих се бях те
прегърнала стиснала
твоята ръка
и те чух да ми
казваш "светът
е наш сега"
© Александра Ангелова Всички права запазени
"в полета от облаци
и блестящи мечти
в отраженията на
свещите ти
към мен погледни
и чакай за нашата среща.
насред сънища мрачни
насред топли желания
намери ме, ръката
хвани и води ме води
към непознати звезди.
защото аз те намерих
и те обикнах
чаках сред слънчогледите
и дойде тихо
в моите сънища
каза ми плахо
"чакай ме ти"
събудих се бях те
прегърнала стиснала
твоята ръка
и те чух да
казваш
"светът е наш сега"
Така го виждам аз.
Има много чувствена емоция в стиха ти!