Провокирано от предаването "Великолепната шесторка"
Много хора към телефона
всяка вечер посягат.
Твоята малка ръка ги смущава,
защото не взема, а иска да дава.
Ти не се нуждаеш от есемеси,
просто искаш да бъдеш дете.
Да имаш ти вече своята стая
и да знаеш къде си.
Припев:
Свий юмруче и потърпи,
Слънчо и теб ще те гушне!
Спри, от страх, да тракаш зъби –
в нова пазва главица ще мушнеш!
Всеки има си топла постеля,
а ти си самотен дори и в неделя.
Обуваш грешно две леви обувки
и без излишни преструвки
казваш „Мамо” на първата леля.
Не, не си сам, има с кого да споделяш!
Обуваш грешно две десни обувки
и вместо шамар, на лицето – целувка.
Припев:
© Милко Христов Всички права запазени