17.10.2008 г., 0:30 ч.

Смела 

  Поезия » Гражданска
697 0 5
 

СМЕЛА

 

Лицето ти е младо и красиво,

усмивка ярка там блести,

но в последно време забелязвам -

очите твои да се пълнят със сълзи.

 

Ти цели имаш в живота -

на всички хора искаш да помагаш

и заради чуждите проблеми -

на рискове големи се подлагаш.

 

А хората са толкова различни -

едни се радват, много те обичат,

но има и такива, дето ти завиждат

и с обидни думи теб наричат.

 

Но знам, приятелко, че ти си смела,

пред нищо няма да се предадеш

и тез, които те обичат -

срещу злото в битка ще ги поведеш.

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??