2.05.2007 г., 12:59 ч.

смело напред 

  Поезия
722 0 2
Не всичко си ми ти,
не всичко, разбери!!!
Правеше се на добричък,
правеше се на сладур,
искаше след тебе аз да тичам,
но си сбъркал, разбери!
Вчера аз разбрах,
че светът е пълен със мъже,
вчера аз разбрах,
че и сама мога да си дам криле.
Разбери ме, бебчо,
че не аз съм твоята игачка,
аз съм тази,
която може да те смачка!
Не се страхувам
по пътя си сама да тръгна,
не се страхувам
и нощите сама да си прекарвам,
не се страхувам от нищо аз,
защото мъжката ти низост
направи от мене истинска жена!
Плаках,плаках и се нервих,
но защо...
След тежка нощ пак изгрява утро!
Щастлива съм без теб,
но ти не си, нали?
Горда съм със себе си,
но ти със тебе не, нали?
Смея се сега,
защото имам приятели,
защото Бог ме е направил жена,
защото в себе си огромна сила имам,
която не ми позволява да вярвам в любовта!!!

© Миглена Генешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??