8.07.2010 г., 0:13 ч.

Смелост за полет 

  Поезия » Любовна
505 1 2
Идва ми да литна през терасата!
Ей тъй, да пробвам да летя.
По дяволите... пуста гравитация!
Май бързо ще се приземя.
А имах и криле, но неотдавна
перата някой ми отскубна.
Ти ли беше безпощадният?
Върни ми ги... ще те целуна!
Върни ми ги и дай ми час за полет
и ще се върна със подарък.
Не, няма да е чак напролет.
Повярвай ми, ще бъде малко...
Добре, вземи едното.
Прегърни ме и да литнем заедно!
Политаме ли? Две, три, четири...
Изобщо ще се върнем ли обратно?
А знаем ли къде отиваме?
Всъщност... давай през просото!
Да бъдем смели... пък ще видим...
Нали сега сме нависоко!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??