1.07.2007 г., 8:48 ч.

Смешно е понякога, понякога боли! 

  Поезия
873 0 0
Тръгвам си далеч оттук.
В главата ми безброй мечти,
дали ще срещна друг или
в сърцето ми ще бъдеш отново ти?

Душата ми се моли,
сърцето пак боли,
дано всичко ми отмине и
спомен да останеш ти.

А дали ти ще ме запомниш?
Дали за мен ще мислиш всеки ден?
Аз мога да повярвам? За какво?
Нараняваш само мен!

Смешно е понякога,
понякога боли,
искам да съм от теб далече и
да не те видя повече дори!

© Алина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??