12.06.2007 г., 20:18 ч.

смешно в рима  

  Поезия
654 0 2
Морето - синя шир
и повика отвъден
до тебе стига плахо
и бриза леко вее
едно сърце линее
изпращаш му послание
със нежно съдържание
и то в отговор на твоето
изпраща ти сърцето своето
във този час безлунен
си отново буден
и оставяш в своя плен
онзи момък устремен
към твоето сърце горещо
жадува нова нежна среща
а ти с целувката гореща
не му отказваш нова среща
така е ден и два и три
но за накрая остави
признанието  че момчето
ти влезе вече във сърцето.

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??