21.12.2022 г., 10:25 ч.

Сметка 

  Поезия » Хумористична, Епиграми
199 1 0

Има книги сърцераздирателни, обаче

няма кой горко трогнат от тях да се разплаче.

© Венко Василкин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??