15.04.2020 г., 7:41 ч.

Смирение 

  Поезия
296 0 1

Пуст е вън града

Пуст е и света

Пусто е в душите ни сега

и е тишина,

но от тази тишина

в ушите ни бучи

крясъка на цялата земя.

Греховете ни стоят

пред нас безмълвни

чуваме ги от звука

на всички удрящи се

земни камбани

Боже помогни

в тоз тътен глух

прошка да поискаме 

един от друг

и в нозете Божи

със смирен поклон

ПРОСТИ ни Боже.

© Румяна Щерева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дани да получим прошка и пореден шанс да си вземем поука. Хубаво е!
Предложения
: ??:??