Разперила криле душата
като красива, нежна пеперуда!
В полет волен над полята,
две топли длани търси да потъне!
И толкоз болка крила е смирено,
любов,предателства, блаженство!
И в този слънчев ден - последно,
раздава се и после тихо ще замлъкне!
© Весела Йотова Всички права запазени