28.10.2012 г., 20:21 ч.

SMS 

  Поезия » Любовна
552 0 11

 

                                           

                                            ***

                                            За толкова време

                                            ти не узна мечтите ми

                                            и не разбра, че с теб

                                            просто сме един отбор.

 

                                            Прощавай и последно -

                                            Сбогом!

                                            Цветето от задния ти

                                             двор.

 

 

                                                                    27.10.2012 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??