26.03.2007 г., 15:13 ч.

SMS 

  Поезия
1046 0 4
Чувам отново позната мелодия
и ето, SMS съм получила!
На разговор жалка пародия,
но поне номера съм улучила.

Редове са изписани черно на бяло,
дълго и чувствено съдържание.
Докосвам екрана вместо твоето тяло -
че си далеч е моето оправдание.

Очите ми се плъзгат по редовете
и попивам всичко с интерес...
Моят отговор приемете,
защото влюбих се във вашия SMS!

© Златина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??