15.11.2008 г., 0:05 ч.

смях 

  Поезия
468 0 0
една гатанка стои пред мене
и ме кара да творя
един дух пробуди в мене блудница
а лъжовни капчици дъжд галят снега
светещ в лунната зора
закриляща една илюзия
а копнеж греховен ме бута
към пропаст нашепваща за страха
пропит от фалшиви ценности

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??