23.01.2020 г., 18:54 ч.

Смях и нежност 

  Поезия » Любовна
396 1 0

    Чуй смеха ми , а мелодията на крехкото ми аз , докосва образът на нежното и мелодичното. 

       Тялото ми свири с пулс и ускорява щом докосне устните ми на изтрадалото ми тяло.

     Копринено реге от ехо докосна порива на омайно красивата ми коса тогава усети аромата на вишни остана в мен.

    Ти ме превърна в месец - сладък и горчив, а аз останах вечно в твойте сънища.

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??