Jan 23, 2020, 6:54 PM

Смях и нежност 

  Poetry » Love
404 1 0

    Чуй смеха ми , а мелодията на крехкото ми аз , докосва образът на нежното и мелодичното. 

       Тялото ми свири с пулс и ускорява щом докосне устните ми на изтрадалото ми тяло.

     Копринено реге от ехо докосна порива на омайно красивата ми коса тогава усети аромата на вишни остана в мен.

    Ти ме превърна в месец - сладък и горчив, а аз останах вечно в твойте сънища.

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??