Смях и тишина
"посвещавам го на теб Джейни"
Лъч светлина от безкрайни цветове,
нека вдъхна в очите ти.
Усмивка от топлина и искренност,
нека подаря на сърцето ти.
Тази протегната към теб ръка...
ще се отдръпнеш ли от смеха в мъглата?
Залез отразен в очите ти искрящи...
ще ми позволиш ли да изтрия с него...
сълзите, забравили живота?
Умираш с усмивка... тъжна... похабена,
но красива сред разпадащи се светове.
Рухваш с острие, в гърдите забито,
а смях раздира душата, звучен и...
последен, обагрящ синевата.
Една последна битка предстои пред теб
затова се изправи сред пурпурни лъчи.
Понякога не е достатъчно да победиш,
не е достатъчно да си този, който си отвъд...
огледалото на последната сълза.
Затова не спирай да крещиш,
а след теб, смях и тишина пътя ти...
да следват.
В един миг без време, отдавна спряло...
аз ще те прегърна и върна към живота.