11.12.2018 г., 8:38 ч.

Смълчани 

  Поезия » Друга
447 0 0

Усмивката ми вече

ще е вечно бяла.

Престоя ѝ в лицето ми

като вечeн

дъжд.

 

С умиление ще гледам

как небето

плаче.

 

И как пейзажът се мени –

само погледни!

И замълчи!

 

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??