13.04.2007 г., 20:38 ч.

Смърт 

  Поезия
753 0 3

Смърт



Бавно умирам,

много бавно...

Нищо не разбирам,

толкова е непонятно...

Всичко изстива,

потъва, изчезва...

Нищо не остава -

само бездна...

Навсякъде е тъмно

в празната стая.

Толкова е тъжно

и с душата така стана...

Спирам на дишам,

това е краят...

Спирам да обичам,

а така желая...

Това е всичко -

друго няма...

Не искам нищо -

само да зная,

че ще бъда щастлива...


Кремена Кънчева Кънчева 18г.

05.04.2006год.

© Д-р Кремена Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??