18.04.2012 г., 14:43 ч.

Смъртно 

  Поезия » Друга
696 0 0

Нещо грачи пред вратата,

май е гарга, но не знам.

Вятър духа, сякаш от земята,

на кръв мирише – пълна смрад.

 

Портата от бяла е червена,

скоро е боядисвана, личи.

Плач се чува, както и сумтене,

някой спрял е тук да осмърти.

 

И вратата се отваря,

влиза гаргата със взлом.

Черна, грачи, сякаш знае,

празник е в отвъдното, голям купон.

© pisanonqkudeneshto Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??