25.02.2012 г., 11:45 ч.

Смъртта 

  Поезия » Друга
541 0 2

Всеки го е страх от нея!

Тя идва, без да си я канил,

и взема твоята душа.

След нея нищо не остава -

само едно безжизнено тяло.

Никой тя не пита иска или не

да тръгна е с нея.

Хваща с ледената си ръка

твоята душа и те към безкрая.

Всеки го е страх от нея!

Идва, без да си я канил,

и взема твоята душа.

Това е тя, Смъртта!

© Теодора Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??