1.09.2019 г., 0:47 ч.

Снахичка 

  Поезия » Хумористична
373 1 0

Всички бяха влюбени във нея,

но накрая никой я не взе.

Остана празна и самичка,

искаше да е снахичка.
Снахичка лесно са не става,

иска се да си фурия и душевна птица, акълия.
Но снахичка тя ще стане,

ще прихване и ще тика

и количка и ще пее като птичка. 
Каквото оня горе е решил ще стане

без зор и напън, то не кат' да търсиш имане.

© Станислав Карагяуров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??