Снегът вали...
Покрива той душата ми
и заличава калните следи.
Снегът вали...
Пречистено, сърцето ми
отново ще се влюби, може би...
Снегът вали...
Измива той във мене
натрупаната горест и тъга.
Снегът вали...
И толкова е тихо.
На пръсти ще пристъпи любовта.
Аз вярвам, че отново ще изгреят
във този свят за мене две очи.
Аз вярвам, че отново ще се смея
и няма повече да ме боли.
И може би отново ще съм весела
и смазаната ми душа ще се изправи.
Снегът вали...
Лекува мойте рани.
Надежда бяла пак във мен изгрява.
© Анна Дюлгерова Всички права запазени
Свегът пречиства всяка болка, Ани!
А твоята душа е чиста!
Поздравления!