7 ene 2009, 16:16

Снегът вали 

  Poesía » De amor
2278 0 40

Снегът вали...

Покрива той душата ми

и заличава калните следи.

Снегът вали...

Пречистено, сърцето ми

отново ще се влюби, може би...

 

 

 

Снегът вали...

Измива той във мене

натрупаната горест и тъга.

Снегът вали...

И толкова е тихо.

На пръсти ще пристъпи любовта.

 

 

 

Аз вярвам, че отново ще изгреят

във този свят за мене две очи.

Аз вярвам, че отново ще се смея

и няма повече да ме боли.

И може би отново ще съм весела

и смазаната ми душа ще се изправи.

 

 

 

Снегът вали...

Лекува мойте рани.

Надежда бяла пак във мен изгрява.

© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??