Ехти гората. Брадви и триони.
Джуджетата се трудят до откат.
Смолата борова в сълзи се рони.
Дано да имат печен адвокат.
Че мафията дървена се вихри
и трупи падат в незаконна сеч.
Въртят се обороти с доста цифри.
За знаците парични иде реч.
А аз какво съм?! Някаква готвачка!
Тук има социален елемент.
Но за принцеса учих. Вдигам стачка,
защото имам силен аргумент.
Заточена да пукна тук в гората,
попаднах на дърварски дребосък.
Пера и готвя на електората.
Какво до кажа? Просто съм карък!
Голяма мъка, нямам душ кабина
и къпя се в студения поток.
,,Снежано, нещо правиш се на фина!" –
намига ми приятелят жабок.
И как така тук кьорав мъж не мина,
а времето лети като куршум.
Обувки стъклени намерих в скрина
и план коварен идва ми на ум.
Ще се сменя с онази Пепеляшка.
И без това е свикнала на труд.
На Принца ще покажа черна прашка...
Повярвайте, ще го направя луд!
© Vasil Ivanov Всички права запазени