24.01.2010 г., 17:31 ч.

Снежна царица 

  Поезия
734 0 18
Замръзнаха ми   мислите   и лед се настани в очите.   Снегът затрупа   думите -   безмълвие,   безплачие,   бездушие.   Танцувам!   Върху лед!   И снежна съм   царица!   Не се опитвай   да ме разтопиш... тогава пак   ще стана   волна птица.  

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??