24 ene 2010, 17:31

Снежна царица 

  Poesía
761 0 18
Замръзнаха ми   мислите   и лед се настани в очите.   Снегът затрупа   думите -   безмълвие,   безплачие,   бездушие.   Танцувам!   Върху лед!   И снежна съм   царица!   Не се опитвай   да ме разтопиш... тогава пак   ще стана   волна птица.  

© Мариана Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??