Jan 24, 2010, 5:31 PM

Снежна царица 

  Poetry
735 0 18
Замръзнаха ми   мислите   и лед се настани в очите.   Снегът затрупа   думите -   безмълвие,   безплачие,   бездушие.   Танцувам!   Върху лед!   И снежна съм   царица!   Не се опитвай   да ме разтопиш... тогава пак   ще стана   волна птица.  

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??