5.12.2007 г., 10:34 ч.

Снежна приказка 

  Поезия » Гражданска
684 0 7
Има ли красота в зимните дни?
Навън е студено, духа, вали.
Слънцето мига и едва ли ще стопли
сърцата, затрупани с много въпроси.


Сняг. Парцали. Приказка снежна.
Красиво е все пак. Ледена чистота.
Под дебелия лед земята е нежна
и там душата е на висота.


Къщите спят и през деня
издишват през комините въздуха топъл.
А вътре хора живеят на такава цена,
каквато плащат за всеки свой вопъл.

  И все пак е красиво!

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??